Ben je gek op zingen? Op 30 oktober organiseren wij een open repetitie voor alle vrouwen tussen de 18 en 55 jaar die eens aan het koorleven willen proeven. Kom gratis een avond meezingen en word een nieuwe Decibelle! Meld je aan via ons Facebookevenement: klik hier!

Ook eens buiten de douche zingen? Je zangkunsten een boost geven in een gezellige groep vrouwen? En tussen de 18 en 55 jaar? Zing met ons mee!

De Decibelles is een popkoor dat alle stemmen en niveau’s verwelkomt. We zingen driestemmig pop, soul en NL-talige songs onder leiding van onze enthousiaste dirigente Stefanie Meijer, die ons repertoire ook arrangeert. Bij de meeste songs maakt zij, naast de bladmuziek, oefenmp3’s waarmee je thuis kunt instuderen. Van blad kunnen zingen is dus geen must. Hard werken en veel lol gaan bij ons hand in hand!

We repeteren met onze vaste pianist Maarten Vliegenthart met wie we ook optredens geven. Dit is dus altijd live, wat het plezier alleen maar vergroot! Bij grote gelegenheden nemen we zelfs onze eigen live band mee.

We repeteren elke woensdagavond van 20:00 tot 21:30 met een korte pauze (uitgezonderd schoolvakanties en officiële feestdagen). De repetities vinden plaats in sporthal De Bakwetering, Nicolaas Beetsstraat 403 in Lekkerkerk.

Heb je nog vragen? Neem contact met ons op. Tot snel!